AAA

POLITIKA | 16.04.2017 11:15

Vučić: Protestujte dokle hoćete


Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da gradjani širom Srbije mogu da protestuju dokle god hoće i dok ne ugrožavaju prava drugih gradjana, ističući da će država reagovati ukoliko dodje do nasilja.

Vučić je posle obilaska dežurnih snaga u sistemu protivvazdušne odbrane u kasarni Vojske Srbije "Narodni heroj Milan Tepić" u Jakovu, jutros na Uskrs, rekao novinarima da će država reagovati ako neko posegne za nasiljem.

"Dokle god hoće nek protestuju, sve dok je mirno, dok se ne ugrožavaju prava drugih gradjana. Kada sam govorio u (predizbornoj) kampanji da se priprema tzv. makedonski scenario u kojem će pojedini predsednički kandidati, pojedini političari, pokušati da nasiljem ostvare sve što ne mogu kroz volju naroda, oni su mi govorili kako to nije istina", rekao je Vučić.

On je kazao da "sve dok je mirno" mogu da "šetaju još deset godina" i da izražavaju svoj protest dokle god hoće.

Vučić je ponovio i da podržava proteste sve dok su mirni, navodeći da je to demokratija.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 1

Jovan Ilić16/04/2017 13:27

Neka to AV kaže i Siniši Malom; da prestane da blokira saobraćaj, primorava građane na duga pešačenja i time izaziva njihovo nezadovoljstvo prema protestantima.!Posle prvih sumnji, u to sam se uverio u proteklu sredu i, naročito, četvrtak, kada je saobraćaj mogao bez teškoća da bude prilagođen okolnostima.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*



otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.