AAA

POLITIKA | 05.06.2017 16:00

Vučić sutra nastavlja konsultacije o novoj vladi i premijeru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra nastaviti konsultacija sa predstavnicima izbornih lista o kandidatu za novog premijera, najavljeno je iz njegovog kabineta.

Pozvani su u 14.00 predstavnici Saveza vojvodjanskih Madjara a potom, sat kasnije, predstavnici Bošnjačke demokratske zajednice.Na konsultacije u 16.00 pozvana je izborna lista Stranke demokratske akcije Sandžaka, u 17.00 Partija za demokratsko delovanje a u 18.00 predstavnici Zelene stranke.
Vučić je ranije danas održao konsultacije o novom premijeru i budućoj vladi Srbije sa izbornom listom koju je predvodila Srpska napredna stranka, kao i sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom i potom sa Srpskom radikalnom strankom.

Za danas popodne zakazne su konsultacije sa predstavnicima izborne liste "Dveri Demokratska stranka Srbije Sanda Rašković Ivić Boško Obradović" i sa predstavnicima izborne liste "Boris Tadić, Čedomir Jovanović Savez sa bolju Srbiju – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.