AAA

POLITIKA | 14.06.2017 10:20 > 14.06 14:31

Ambasadorka Francuske tražila nastavak dijaloga Beograda i Prištine (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Francuske Kristin Moro, koja je tražila nastavak dijaloga Beograda i Prištine i istakla neophodnost unapredjenja vladavine prava.

Moro je rekla da Francuska snažno podržava evropski put Srbije i politiku regionalne stabilnosti koju vodi Vučić, zahvalivši na podršci koju su joj tokom rada u Beogradu pružili predsednik i Vlada Srbije, saopštilo je Predsedništvo.
U razgovoru je konstatovano i da postoji zajednički interes za dalje intenziviranje saradnje u svim oblastima i izražena nada da će ekonomska saradnja, za koju postoje brojne mogućnosti, doživeti dalji uspon, navodi se u saopštenju.

Vučić je zahvalio Kristin Moro na, kako je navedeno, dobroj i delotvornoj saradnji, i na tome što je svojim velikim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela unapredjenju odnosa Srbije i Francuske.
Predsednik Srbije je rekao da su tokom diplomatskog mandata ambasadorke Moro ostvarene brojne posete najviših zvaničnika dveju zemalja i pokrenuto nekoliko zajedničkih ekonomskih i infrastrukturnih projekata.


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.