AAA

POLITIKA | 15.06.2017 19:40

Šutanovac: Srbija postala sultanat, Ana Brnabić vezir

Pedsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da je informacija o tome ko će preuzeti kancelariju premijera nebitna jer već pet godina o sudbini naroda u Srbiji odlučuje jedan čovek.

"Ta informacija potpuno je nebitna jer već pet godina i funkciju premijera i predsednika i vrhovnog komandanta i koordinatora službi i spasitelja iz poplava i vozača kamiona kroz tunele obavlja samo jedan čovek koji jedini odlučuje o sudbini ovog naroda", naveo je Šutanovac u pisanoj izjavi.
On je ocenio i da se u Srbiji uspostavlja "sultanat" u kome postoji jedan sultan i mnogo vezira, medju kojima je i Ana Brnabić.

Po njegovim rečima, informacija o imenu mandatara je samo "informacija ko će preuzeti odgovornost za sva Vučićeva nerealizovana obećanja".

Šutanovac je istakao u da je nakon razgovora sa predstavnicima vladajuće većine i dela opozicije, predsednik Aleksandar Vučić odredio mandatara koga niko tokom tih razgovora nije predložio što govori u prilog tezi da se u Srbiji simulira demokratija nauštrb svih gradjana koji u Srbiji svakoga dana žive sve lošije.

Kako je ocenio, novi premijer će imati autoritet samo ukoliko u prvoj nedelji uhapsi odgovorne za Savamalu i batinaše koji su napali novinare i gradjane na dan polaganja Vučićeve zakletve.

"U suprotnom, imaćemo Vladu u kojoj će šef biti isti kao i do sada, samo sa druge pozicije", istakao je Šutanovac.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.