AAA

POLITIKA | 12.08.2017 20:50

Pokret slobodnih gradjana otvorio kancelariju u Vranju

Pokret slobodnih gradjana otvorio je danas kancelariju u Vranju a funkcioneri tog pokreta preneli su gradjanima tog grada na jugu Srbje da će pokušati da u dogovoru sa njima rešavaju sve "nagomilane nedaće, uključujući i oslobadjanje od straha".

Kako je saopšteno iz tog pokreta, početak rada još jedne u nizu kancelarija koja se otvaraju širom Srbije, promovisao je poverenik Pokreta za Pčinjski okrug Nemanja Nuhijević, a prisustvovali su i predsednik Pokreta Saša Janković i član Predsedništva Srdjan Škoro.
Član Predsedništva Pokreta slobodnih gradjana Srdjan Škoro rekao je da su gradjani Srbije ili digli ruke od sebe ili dižu ruku na sebe.

"Mi to želimo da promenimo, jer verujemo da svi gradjani u Srbiji, pa i u Vranju, zaslužuju život dostojan čoveka", istakao je Škoro.

Posle svečanog otvaranja kancelarije Pokreta slobodnih gradjana u Ulici Partizanska 10, usledila je šetnja centrom Vranja i razgovor Saše Jankovića i predstavnika Pokreta sa gradjanima.

Predsednik Pokreta Saša Janković je u neformalnom razgovoru sa mnogobrojnim novinarima zatražio i da ga odvedu do kuće koju je kupio Albanac, koga malo-malo pa spomene Aleksandar Vučić, i da ga upoznaju sa njim.

"Otvaranjem kancelarije u Vranju Pokret slobodnih gradjana širi mrežu slobodnih i mislećih ljudi i nastavlja da ide putem koji će gradjane izvesti iz začaranog kruga nasilja i laži", dodaje se u saopštenju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.