AAA

POLITIKA | 12.09.2017 12:30 > 12.09 12:59

Balša Božović - šef izbornog štaba DS za Beograd

Demokratska stranka saopštila je danas da je izabrala Balšu Božovića za šefa izbornog štaba za predstojeće izbore u Beogradu.

U saopštenju se navodi da je Božović rekao da se DS i dalje zalaže za jedinstvenog kandidata opozicije koji će pobediti Vučićevog kandidata, ali i da ukoliko se to ne desi, DS ostaje spremna za samostalan izlazak na izbore.

"Demokratska stranka ima ozbiljne prednosti u odnosu na ostale u opoziciji jer je jedina organizovana stranka i jedina sigurna opcija za sve Beogradjane", kazao je Božović.

On je rekao da će demokrate će voditi kampanju za život i da će biti zasnovana na predstavljanju rešenja za poboljšanje kvaliteta života, a ne na promašenim projektima poput raznih fontana, jarbola i gondola.

"Trenutno radimo sa stručnjacima na politikama za svaku oblast. Cilj svih naših rešenja biće da stvorimo Beograd po meri ljudi u kome će svi biti zadovoljni kvalitetom života, efikasnom administracijom, stanjem u zdravstvu, obrazovanju, saobraćaju, socijalnim ustanovama i svim preduzetničkim inicijativama", rekao je Božović.

Dodao je da DS "priprema iznenadjenje za ove izbore".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.