AAA

POLITIKA | 02.10.2017 17:35 > 02.10 17:41

Čanak: Transparente Vojvodina je Katalonija nisam video u Barseloni

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da u Barseloni nije video transparente "Vojvodina je Katalonija" i da samim tim ne može da komentariše ocene predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom te informacije.

"Ja nisam video takve transparente u Barseloni. Ako neko jeste, nadam se da je fotografisao jer bi mi te fotografije bile zanimljiv suvenir. Bili su takvi grafiti u Novom Sadu, za čije pisanje je već preuzela odgovornost nama nepoznata organizacija 'Mlada Vojvodina'. Samim tim, ne mogu da komentarišem ništa, osim neprofesionalnosti osoba koje se predstavljaju kao novinari, pa postavljaju pitanja gde se u jednoj rečenici pojave tri pogrešna podatka", rekao je Čanak agenciji Beta u telefonskoj izjavi iz Barselone, gde se danas sastao s predsednicom Parlamenta regiona Katalonije Karme Forcadel.

Na novinarsko pitanje kako komentariše to što su se i u Barseloni mogli videti transparenti "Vojvodina je Katalonija", Aleksandar Vučić je danas na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da to pokazuje da "neki ljudi na severu Srbije dobro žive" i da imaju "para na bacanje".

"Ja sam radostan, životni standard im je bolji. Ranije Barselonu nisu mogli da vide ni na razglednici", rekao je Vučić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.