AAA

POLITIKA | 05.10.2017 08:10 > 05.10 08:53

Danas: Djilasu prete hapšenjem ako prihvati da bude kandidat opozicije

Bivši gradonačelnik i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Djilas dobio je upozorenje da će biti uhapšen ukoliko prihvati da bude kandidat opozicije za prvog čoveka glavnog grada na predstojećim beogradskim izborima, piše u današnjem izdanju list Danas.

Kako saznaje taj list od izvora bliskih bivšem gradonačelniku Beograda, jedan od sadašnjih visokih funkcionera beogradske vlasti poručio je Djilasu preko posrednika, da će, ukoliko prihvati kandidaturu, odmah posle izbora biti "procesuiran" i da se već "prikupljaju materijali za tu operaciju".
Djilas je za Danas rekao da on tačno zna šta je i kako radio dok je bio na funkciji gradonačelnika Beograda i da ga ne mogu zastrašiti takve najave, ali "ne sumnja da su moguće razne nameštaljke".

On je naveo kako se pokazalo da je hapšenje njegovih najbližih saradnika iz gradske vlasti po dolasku Srpske napredne stranke na vlast zapravo bio pokušaj diskreditacije poštenih ljudi i da će se jednog dana otkriti ko je u sve te radnje i po čijem nalogu bio umešan.

Danas piše i da Djilas još nije odlučio da li će biti kandidat opozicije za gradonačelnika na izborima u Beogradu jer je njegov kjučni uslov za pristanak dogovor svih ili bar velike većine opozicionih stranaka o izlasku na jednoj listi.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.