AAA

POLITIKA | 21.10.2017 17:50 > 21.10 17:53

Nova stranka Beogradjanima predstavila kandidata za gradonačelnika


Nova stranka (NS) danas je akcijom "Budilnik" Beogradjanima na više lokacija u gradu predstavila tim za Beograd na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, profesorkom prava i predsednicom Saveta Nove stranke, kao predlogom za kandidatkinju za gradonačelnicu prestonice.

Uz instalaciju velikog budilnika i poruke "Oni neće nestati ako zatvorite oči", "Budilnik nema dugme za dremanje, ovo je poslednji alarm", aktivisti NS poručili su sugradjanima da izbor postoji, ali da je neophodno da se svi "probude i pogledaju oko sebe".
Izbor jeste tim Nove na čelu s Vesnom Rakić Vodinelić, tim stručnih ljudi neukaljanih biografija, koji zajedno s gradjanima mogu da odbrane Beograd od primitivizma koji ga je okupirao pod naprednjačkom vlašću, poručuju iz Nove, saopštila je NS.

"Našim sugradjanima želimo da skrenemo pažnju na to da dok oni spavaju, najgori su zauzeli njihova mesta. Vreme je da uzmu stvar u svoje ruke, da sami kreiraju budućnost i to na način tako što će na beogradskim izborima pažljivo birati kome će ukazati poverenje", rekla je potpredsednica Nove stranke Mira Petrović.
Tokom današnje akcije, aktivisti Nove prikupili su par stotina potpisa gradjana koji Vesnu Rakić Vodinelić prepoznaju kao osobu koja će svojim integritetom garantovati pošteno i dobro upravljanje prestonicom.

Šef beogradskog odbora Nove stranke Aris Movsesijan poručio je da je "budjenje na dan izbora jedini način da odagnamo noćnu moru koju nam već četiri godine priredjuje SNS vlast".

Na Paliluli su danas aktivisti Nove prikupljali i potpise za dve peticije za konačno otvaranje Memorijalnog muzeja Nadežde i Rastka Petrovića, koji je decenijama zatvoren, a gradjani uskraćeni za odgovor zbog čega je to tako, kao i za postavljanje novih spomen-ploča na kuće u Profesorskoj koloniji u kojima su živele znamenite ličnosti.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.