AAA

POLITIKA | 14.11.2017 18:55

Zorana Mihajlović: Volim izbore, to je najbolji način da se izmeri ko je šta uradio

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da voli izbore jer su oni najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio.

Ona je za Radio-televiziju Vojvodine rekla da su izbori važan način da se proveri šta misle gradjani Srbije o tome da li vlast radi dobro posao ili ne.

Navodeći da ima argumenata za i protiv vanrednih parlamentarnih izbora, dodala je da je veoma loša atmosfera koju stvara mala grupa ljudi u Skupštini Srbije i da možda jednog trenutka treba prekinuti tu atmosferu.

Zorana Mihajlović, koja je i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, rekla je da opozicija jedan dan kaže da želi izbore, dok drugi dan kaže da ih neće, tražeći alibi.
 
"Ja lično volim izbore, mislim da je to najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio", kazala je ona i dodala da su izbori najbolji način da se vidi da li je dobro sve što je uradjeno.

Zorana Mihajlović je negirala da ima trzavice sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i sa pojedinim ministrima.

Ona je kazala da se Srbija menja i da je normalno da se polemiše oko rodne ravnopravnosti ili bilo kojeg drugog pitanja.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.