AAA

POLITIKA | 15.11.2017 17:20 > 15.11 17:49

Radoslav Milojičić (DS): Vlada dala novac opštinama za kupovinu glasova

Poslanik Demokratske stranke (DS) Radoslav Milojičić je danas ocenio da je "skandalozna odluka" Vlade Srbije da lokalnim samoupravama koje su u izbornom procesu, dodeli "velike svote novca" i ocenio da će te pare "služiti za kupovinu glasova".

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je Vlada Srbije Negotinu dodelila 30 miliona dinara, Mionici 40 miliona dinara i Pećincima 45 miliona dinara.

"DS nema ništa protiv da taj novac ide gradjanima, ali neće ići gradjanima tih opština, nego za kupovinu glasova i maltertiranje gradjana i dovodjenje batinaša iz raznih krajeva Srbije, kako bi Srpska napredna stranka (SNS) ostvarila što bolji rezultat", rekao je Milojičić i procenio da to neće biti fer izbori.

On je podsetio da su te opštine pre 20 dana raspuštene zbog, kako je ocenio, nesposobnosti lokalnih funkcionera kojima se sada daje novac.

Poslanik SNS Aleksandar Marković odmah posle Milojičića zakazao je konferenciju za novinare na kojoj je odbacio te tvrdnje, navodeći da su one "skandalozne".

"Skandalozna optužba rezultat je potpunog nepoznavanja procedura, ali i notorna laž koja dolazi od poslanika koji je poznat po tome da je bio predsednik Opštine Smedervska Palanka koju je uništio", kazao je Marković.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.