AAA

POLITIKA | 20.11.2017 17:30

NOVA: Policija i pravosudje da kazne odgovorne za paljenje automobila u Nišu

Gradski odbor Nove stranke Niš zatražio je danas da policija i pravosudje privedu i kazne one koji su palili automobile u Nišu, a zatražili su i raspisivanje vanrednih izbora u Nišu, jer prema njihovoj oceni vlast ugžava bezbednost gradjana.

"Aktuelni režim, okupiran sopstvenim interesima i koruptivnim nagonima, najgrublje je ugrozio bezbednost svih gradjana", navodi se u saopštenju.

Nova je optužila Srpsku naprednu stranku da je grad pretvorila u "poligon za sopstvene kriminalne obračune"

Ta stranka navela je da je preksinoć zapaljen automobil direktora Javnog preduzeća "Tržnica" i funkcionera SNS, da je dva dana pre toga zapaljen automobil zamenika gradonačelnika Niša koji je i sam istakao da je to verovatno zato što je ukazivao na nezakonit izbor direktora javnih preduzeća, a da je nezvanično, pre dva meseca zapaljen i auto načelnika policijske uprave.

"Ukoliko su SNS i njeni prilepci na vlasti spremni da se na ovakav način obračunavaju da sopstvenim kadrovima, šta mogu da očekuju obični građani ili članovi opozicionih stranaka? Hoće li, kada uvide da gube vlast, sa paljenja automobila zbog direktorskih funkcija preći na direktno prebijanje ili čak ubijanje političkih protivnika", navodi se u saopštenju.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.