AAA

POLITIKA | 23.11.2017 22:20

Dačić: Pacoli je malo nervozan


Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli "malo nervozan" jer situacija ne ide po njegovom planu.

"Razumem ga, ne ide im nešto kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili. Zato i izriču gluposti i laži, da sam ja rekao da ću uništiti priznanje takozvanog Kosova, da je ceo svet protiv Srbije i da smo mi destruktivni", rekao je Dačić, a prenelo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Kako je Dačić rekao, on je "mali da bi uništio priznanje ali dovoljno veliki da ne mogu da ga uplaše".

Dačić je upitao Pacolija zašto, "ako je on (Dačić) toliko mali", Kosovo nije postalo član Interpola i Uneska i zašto su Surinam i Gvineja Bisao povukli priznanja.

"Što si ti više ljut, veliki Pacoli, ja sam sve zadovoljniji", zaključio je Dačić reagujući na navode Pacolija na njegovom Fejsbuk nalogu.

Pacoli je ranije danas na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da je Dačićeva izjava da će "uništiti" priznanje Kosova rezultat politike koju on predstavlja politike "uništenja i rušenja".

"Mi nismo krivi za čitav svet koji se suprotstavlja Dačiću i srpskoj politici", naveo je Pacoli i dodao da je Dačić "Don Kihot" čiji su napori na povlačenju priznanja Kosova "smešni".

"Koliko si mali Ivice Dačiću ... razočaravaš me svaki dan", naveo je Pacoli.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.