AAA

POLITIKA | 24.11.2017 13:55

Djilas: Verujem da će opozicija biti jedinstvena i jača

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Djilas izjavio je danas da veruje da će opozicija biti jedinstvena i jača posle pokušaja vlasti da je razori.

"Nemam problem da im budem tema, ali verujem da će opozicija biti jedinstvena i još jača posle pokušaja vlasti da je razori iznutra i spolja", napisao je Djilas na tviteru povodom teksta u Večernjim novostima "Od Jankovića se odmiče i Djilas".

Prethodno je Djilas komentarišući taj tekst u kome se navodi da su poslednja dešavanja u Pokretu slobodnih gradjana (PSG) dovela pod znak pitanja i eventulani dogovor predsednika PSG Saše Jankovića i Djilasa o beogradskim izborima, na tviteru napisao da se "spinovanje režimskih medija protiv opozicije nastavlja".

Janković je juče rekao da se razgovara sa Djilasom o beogradskim izborima i da će verovatno biti saradnje.

On je gostujući na TV N1 rekao da se sa Djilasom razgovara tri meseca o tome kako, ako dodje do saradnje, a "verovatno će je biti", najbrže i najefikasnije očistiti Beograd od potpune skrame magnovenja, kako bi se Beogradjanima vratili elementarni atributi gradjana.

Lider PSG podsetio je da izbori za Beograd nisu raspisani i da tek dolaze za četiri meseca.

"Nisam siguran da je vreme za konačne odluke na vreme ćemo doneti taman toliko da sprečimo da ljudi koji će biti izloženi udaru ove vlasti, budu što je manje moguće izloženi udaru ove vlasti", kazao je Janković.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.