AAA

POLITIKA | 05.12.2017 10:45 > 05.12 12:36

Blic: PSG napustio Božo Prelević

Pokret slobodnih gradjana (PSG) Saše Jankovića napustili su advokat Božo Prelević koji je podneo ostavku na mesto poverenika PSG za Beograd i pozorišni reditelj Kokan Mladenović, piše "Blic" od utorka.

Pozivajući se na neimenovan izvor, "Blic" je naveo da je Prelević o svojoj ostavci rukovodstvo Pokreta obavestio pisanim putem, ubrzo nakon vanredne skupštine PSG.

"Moj zadatak je bio da formiram Gradski odbor, ja sam to i okončao. Takodje sam formirao i 12 opštinskih odbora i taj posao je takodje završen", rekao je Prelević, ali nije hteo da odgovori zbog čega je napustio Pokret.

Reditelj Kokan Mladenović rekao je kratko za list: "Nemam komentar na Sašu Jankovića".

U medjuvremenu Mladenović je za sajt lista "Danas" rekao da nikada nije ni bio član PSG, niti da je bio u kontaktu sa njima.

"Ja sam učestvovao aktivno u kampanji, jer sam te ideje prepoznao kao nešto dobro za Srbiju. Takodje, dao sam svoj potpis za osnivanje PSG, ali nikada nisam bio član, nisam posle bio u komunikaciji sa njima, niti sam ja neko ko se bavi politikom. Dakle, nisam bio niti sam u kontaktu sa njima, nisam bio aktivan, pa ni ne mogu da ih napustim", naveo je Mladenović.

Izvor "Blica" naveo je da je i književnik Dragan Velikić na ivici da napusti PSG, ukoliko pred beogradske izbore bude napravljena koalicija sa Narodnom strankom Vuka Jeremića.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.