AAA

POLITIKA | 10.01.2018 12:20

Skupština grada Beograda imenovala nove članove Gradske izborne komsije

Skupština grada Beograda je danas bez rasprave prihvatila Predlog rešenja o razrešenju i imenovanju Gradske izborne komisije (GIK) u čijem sastavu su predsednik i 15 članova.

Predsednik GIK-a je kao i u prethodnom sazivu Zoran Lukić koga je predložila odbornička grupa "Aleksandar Vučić Budućnost u koju verujemo", a iz iste odborničke grupe je i njegova zamenica Nataša Djukić.

Za sekretara Gradske izborne komisije imenovana je Sandra Pantelić, a za zamenika sekretara Milan Brkljač.

Novi članovi GIK-a su Strahinja Danilović i Marina Šuvaković iz odborničke grupe "Aleksandar Vučić Budućnost u koju verujemo", Grozdana Banac iz odborničke grupe "Partija ujedinjenih penzionera Srbije" i Marija Leković iz odborničke grupe "Za naš grad".

Iz odborničke grupe "Aleksandar Vučić Budućnost u koju verujemo" članovi Gradske izborne komisije su i Marko Radaković, Jana Ljubičić, Miloš Dejanović, Gavrilo Kovačević, Milan Nenadović i Srdjan Smiljanić.

Na predlog odborničke grupe Demokratske stranke u Gradsku izbornu komisiju su imenovani Dušan Dinčić, Aleksandra Gojković i Irena Ljubomirović Ivanković.

Članovi GIK-a iz odborničke grupe "Socijalistička partija Srbije Jedinstvena Srbija" su Srdjan Zoraja i Boško Vojvodić, dok je na predlog odborničke grupe "Samostalni DSS" u tu komisiju imenovana Vukica Lončar.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.