AAA

POLITIKA | 21.04.2018 00:25 > 21.04 17:53

Branislav Mihajlović novi predsednik Dosta je bilo

Za novog predsednika Dosta je bilo (DJB), na današnjoj izbornoj skupštini tog pokreta, izabran je narodni poslanik Branislav Mihajlović iz Bora.

Kako je saopšteno, njegova zamenica biće poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici poslanici Ratko Jankov i Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u skupštini Novog Sada Aleksandar Bujić.

Za generalnog sekretara DJB-a izabrana je Tijana Šerbula, odbornica u Skupštini opštine Zvezdara.

U saopštenju se navodi da je novo predsedništvo na čelu s Mihajlovićem dobilo poverenje 75 odsto delegata na izbornoj skupštini.

Mihajlović je istakao da je "preko" potreban kontinuitet u pridržavanju programu DJB-a, jedinstvenom na političkoj sceni Srbije, naglašavajući važnu ulogu Programskog saveta u njegovoj daljoj razradi.

"Važna je i neophodna promena svega što nije dovoljno dobro funkcionisalo u organizaciji, a sve sa ciljem uspešnog pozicioniranja za predstojeće parlamentarne izbore", kazao je Mihajlović.

On je dodao da je prioritet novog rukovodstva osnaživanje organizacije radi zauzimanja što boljeg i uspešnijeg položaja na političkoj sceni, kako bi DJB došao u situaciju da ostvari svoju "osnovnu viziju: da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo živi".

Branislav Mihajlović je u DJB od 2014. godine. Doktor je tehničkih nauka zaposlen u RTB Bor.

Na lokalnim izborima u Boru održanim u martu ove godine, kao nosilac liste DJB i Dveri, Branislav Mihajlović je osvojio zajedno sa svojim timom 8,17 odsto glasova gradjana Bora.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.