AAA

POLITIKA | 04.06.2018 17:15 > 04.06 19:46

Zoran Radojičić predlog SNS-a za novog gradonačelnika Beograda

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je danas da za gradonačelnika Beograda predloži hiruga i direktora Dečje bolnice u Tiršovoj Zorana Radojičića koji je bio nosilac njihove liste na izborima u martu.

"Velika mi je čast i zahvaljujem se na ukazanom poverenje. Jasno mi je da imam težak i odgovoran zadatak, ali se radujem tom zadatku", rekao je Radojičić na konferenciji za novinare.

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović kazao je da je Radojičić jednoglasno podržan na sednici, jer je to čovek koji ima veliko poverenje gradjana, a koji se iskazao kao dobar menadžer Dečje bolnice.

"Radojičić je neko ko je bio prvi na listi i to je čovek koji je svoj život posvetio brizi za ljude", rekao je Stefanović i dodao da je njegovim kandidovanjem SNS pokazuje poštovanje prema gradjanima.

On je dodao da "razvoj Beograda neće stati" i da svako na funkciji mora da pokazuje jasne rezultate koji će biti predstavljeni ljudima.

Stefanović je rekao da je Radojičić odgovoran čovek koji ima "jasnu misiju šta treba uraditi da Beograd napreduje i da Beogradjani u svih 17 opština osete boljitak".

Upitan ko će biti zamenik gradonačelnika i da li će tu funkciju preuzeti aktuelni gradski menadžer Goran Vesić, Stefanović je kazao da će u sredu, 6. juna, biti održana još jedna sednica GO SNS na kojoj će se utvrditi konačna lista.

Stefanović je rekao da će Radojičić imati dobar tim ljudi, koji će neumorno raditi na izvršenju svih zadataka.

Predlog da Radojičić bude gradonačelnik gradski odbornici treba da potvrde na sednici 7. juna.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.