AAA

POLITIKA | 29.07.2018 15:25

Jugović: Dverjani više veruju Vučiću nego Djilasu

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović je u izjavi za portal komentarpress.net rekao da lider Dveri Boško Obradović nije imao podršku većine članova Glavnog odbora pokreta za odluku o stupanju Dveri medju osnivače budućeg opozicionog Saveza za Srbiju.

Navodeći da su po statutu Dveri Obradoviću bila potrebna najmanje 62 glasa članova Glavnog odbora za odluku o sklapanju saveza ili koalicija, Jugović je kazao da mu je više izvora iz tog pokreta potvrdilo da je odluku o stupanju u Savez za Srbiju podržalo 58 članova Glavnog odbora, a da deo članova nije došao na jučerašnju sednicu tog tela u Čačku.
"Zvalo me je nekoliko desetina ljudi koji imaju pravo glasa u Dverima i kažu mi da su sve moje kritike poslednjih godina na račun Boška Obradovića bile smislene i da mi se ne može osporiti kada kažem da je Obradović sebičan i da misli samo o sopstvenom interesu", kazao je Jugović.

On je ocenio da su članovi Dveri glasanjem na sednici Glavnog odbora pokreta "pokazali da više veruju Vučiću nego Djilasu".

"Lideri opozicije hoće u politički brak sa tajkunima ali narod to neće dozvoliti", ocenio je Jugović.  

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.