AAA

SVET | 03.09.2018 17:30

Ruska državna televizija uvela emisiju posvećenu Putinu


Ruska državna televizija počela je s emitovanjem nove nedeljne emisije posvećene predsedniku te zemlje Vladimiru Putinu.

Stanica "Rasija 1" emitovala je sinoć prvu epizodu emisije "Moskva. Kremlj. Putin." u kojoj je predstavila aktivnosti ruskog predsednika na rešavanju različitih kriza i njegova nastojanja da održi kontakt s običnim ljudima.
Kremlj je učvrstio kontrolu nad državnom televizijom od dolaska Putina na vlast 2000. godine, ali iako je ona i do sada opširno izveštavala o njegovim aktivnostima, nova emisija je ipak nešto novo za Rusiju.

U jednočasovnoj emisiji prikazani su i intervjui s Putinovim portparolom Dmitrijem Peskovom i novinarom koji je pratio predsednikove aktivnosti prošle nedelje, kao i segment o odmoru ruskog lidera u planinama.

Putinov rejting naglo je opao u julu pošto je vlada predložila podizanje starosnih granica za odlazak u penziju koje nisu menjane od 1932. godine.

Upitan o novoj emisiji, Peskov je danas rekao novinarima da Kremlj nije tražio njeno uvodjenje i dodao da je "Moskva. Kremlj. Putin." izbalansiran program.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.