AAA

DRUšTVO | 16.12.2018 08:55 > 16.12 09:59

Naslovne strane za nedelju, 16. januar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje 16. decembra pišu o situaciji na Kosovu i zahtevu za održavanje sednice Saveza bezbednosti Ujedinjenih nacija.

ALO "Srbiju zatrpalo pola metra snega", list najavljuje da padavine u zemlji neće stati do petka. Intervju sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem u "Sergej Trifunović je tražio pozorište u 'Beogradu na vodi'". "Tačijev brat pao sa 113 kg heroina", navodi da je vozač brata kosovskog predsednika uhapšen na ulazu u Makedoniju.

BLIC "Srbi sa Kosova i Metohije se prisećaju svih stradanja u poslednjih 20 godina ... i poručuju: Preživeli smo i gore", o dešavanjima na Kosovu i Metohiji od 1999. "Mnogi se boje presude za ubistvo Ćuruvije", kaže predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić.

VEČERNJE NOVOSTI Pod naslovom "Zapad skriva bruku o Kosovu", list prenosi da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriti na sednici Saveta bezbednosti UN o situaciji na Kosovu. "Partizan zapretio istupanjem iz lige" Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan najavio mogućnost izlaska iz superlige posle meča sa Mačvom.

KURIR "Monstrumi vode vojsku Kosova", piše o biografijama ministra i komandanta vojske Kosova. "Kršten prvi princ u Srbiji posle 90 godina", o jučerašnjem krštenju Stefana Kradjordjevića. Intervju sa Lazarom Ristovskim u "Dodik me je prevario, obećao je pare za film i više se ne javlja".

POLITIKA Tema nedelje pod naslovom "Kad je teško okrivi Putina", o optužbama za uticaj na izbore, referendume, nasilje, demonstracije i rušenje vlasti širom sveta. "Srpske crkve kao plen kosovskih Albanaca", kaže ambasador Srbije u Unesku Darko Tanasković.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.