AAA

DRUšTVO | 29.12.2018 20:10

MUP: Priveden zbog pretnji poslaniku Djukanoviću

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je zbog pretnji smrću poslaniku Srpske napredne stranke Vladimiru Djukanoviću policija privela osumnjičenog D.M. (1980) i on se tereti za ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičeni je posle policijskog zadržavanja uz krivičnu prijavu izveden pred Više javno tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju MUP-a koje je objavljeno, kako je precizirano, povodom "tendencioznih navoda o radu policijskih službenika".
"Policijski službenici i nadležna tužilaštva postupaju u skladu sa zakonima koji se jednako primenjuju prema svim gradjanima za koje postoje osnovi sumnje da su počinili neko krivično delo", ističe se u saopštenju.

Novinar i radijski voditelj Daško Milinović iz Novog Sada izjavio je ranije danas da je bio priveden u policiju zbog navodnih pretnji koje je preko Tvitera uputio Djukanoviću.

Milinović u vanrednom izdanju onlajn radijske emisije "Alarm" rekao da su ga policajci priveli u četvrtak uveče na informativni razgovor nakon kojeg je odlučeno da mu mora biti odredjeno zadržavanje do 48 sati.

"Na sreću, nije trajalo 48 sati, odveli su me u Beograd u Odeljenje za visokotehnološki kriminal, dao sam iskaz pred tužiocem i rekao sam da mislim da je cela stvar smešna i da je u pitanju politička brljotina", ispričao je Milinović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.