AAA

DRUšTVO | 18.03.2017 18:15 > 18.03 21:06

MUP demantuje da je u Novom Sadu uhapšen vozač


Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je u subotu uveče da je apsolutno netačna vest da je policija danas u Novom Sadu uhapsila jednog vozača pred početak mitinga predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

"S tim u vezi ističemo da niko nije uhapšen i privodjen, niti je protiv tog vozača podneta bilo kakva prekršajna prijava", piše u saopštenju MUP-a.

Ministarstvo je apelovalo na medije da ne objavljuju neistinite i neproverene informacije i time obmanjuju javnost.

Ranije je objavljeno da je jedan čovek priveden pre mitinga vladajuće koalicije u Novom Sadu, nakon što je negodovao zato što policija pušta pristalice Aleksandra Vučića da dugo prelaze ulicu na crvenom svetlu.


Očevici su agenciji Beta ispričali da je taj čovek u centru grada u svom automobilu strpljivo čekao da gradjani koji su išli na miting predju ulicu, ali je u jednom momentu počeo da trubi.

"Čovek se iznervirao i počeo je da trubi iz kola pokazujući policajcima da je vreme da puste i automobile da prodju, jer je pešacima crveno svetlo. Policajac mu je pokazivao da se smiri, potom su se raspravljali. Čovek je govorio policajcu: 'Kakav je to način, zašto ne regulišete saobraćaj?'", ispričao je jedan od očevidaca agenciji Beta.


Dodao je da su potom uhapsili tog čoveka, i to pred očima ćerke koja je bila s njim u automobilu i koju su potom prolaznici tešili.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.