AAA

ZANIMLJIVOSTI | 12.11.2018 15:15 > 12.11 15:20

Francuski mediji: Gledateljka se rukovala sa Angelom Merkel misleći da je Brižit Makron

Francuski mediji, koji danas opširno komentarišu i prepričavaju komemoraciju povodom 100 godina od završetka Prvog svetkog rata u Parizu i sva dešavanja u vezi s tim, preneli su simpatičnu zanimljivost, jednu zbunjenu gledateljku koja je došla da se rukuje sa Angelom Merkel misleći da je prva dama Francuske Brižit Makron.

To se dogodilo još u subotu kada su predsednik Emanuel Makron i Merkelova posetili šumu Kompjenja gde je 11. novembra 1918. godine potpisano primirje, piše list 20 minuta (20 Minutes).


Gledateljka koja je došla da prisustvuje otkrivanju spomen ploče, posle ceremonije je prišla Makronu i uzbudjeno rekla kako joj je neverovatno da ona "kao obična žena ima priliku da se rukuje s predsednikom". Potom se okrenula prema Merkelovoj s pitanjem: "A, Vi ste gospodja Makron?".

Kancelarka koja je primetila zabunu pokušala je uz osmeh na pomalo nespretnom francuskom da se predstavi: "Ja sam kancelarka, Nemačka" (Je suis chanceliere, Allemagne).

Simpatična situacija se završila fotografijom gledateljke s Makronom i nemačkom kancelarkom.

Francuski mediji takodje prenose pohvale i kritike na društvenim mrežama upućene Brižit Makron, koja je na komemoraciji u Parizu nosila kratki, strukirani kaput marke Luj Vuiton koji košta 3.600 evra.

Dok su neki hvalili besprekornu eleganciju prve dame, drugi su je kritikovali što je kaput toliko skup i što je na dan posvećen svetskoj istoriji reklamirana marka Luj Vuiton.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.