AAA

ZANIMLJIVOSTI | 02.04.2019 17:45 > 02.04 17:45

Predsednik Izraela poklonio kanadskom premijeru čarape s motivom Jerusalima

Supruga predsednika Izraela Ruvena Rivlina, Nehama Rivlin, koja se oporavlja od transplantacije pluća u bolnici, pobrinula se da njen suprug odnese prigodne poklone u svoju državnu posetu Kanadi ove nedelje.

Znajući da je mladi kanadski premijer Džastin Trudo poznat po svojoj sklonosti prema čarapama koje će biti primećene, prva dama Izraela mu je poslala na poklon par čarapa iz Izraela s motivom Jerusalima.
Modna kreatorka Majan Gutfeld izjavila je da je počastvovana i sretna što su za poklon izabrane njene čarape jer Trudo važi, kako je rekla , za najvećeg kolekcionara čarapa u svetu.

Gutfeld koja je završila Koledž Šenkar za inženjerstvo, dizajn i umetnost u Ramat Ganu kraj Tel Aviva bila je iznenadjena jer je iznenada privukla pažnju.

Čarape poklonjene kanadskom premijeru napravljene su u maloj porodičnoj fabrici na severu Izraela, inače jedinoj fabrici čarapa u zemlji.

Rivlin je rekao Trudou da mu je čarape poslala njegova žena kojoj je poznato da voli čarape sa posebnim šarama.

Kanadski premijer privukao je pažnju novinara prošle godine kada je na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu nosio ljubičaste čarape sa žutim patkicama.

Čarape koje mu je poslala supruga predsednika Izraela su iz Gutfeld serije Jerusalim, a na njima su stilizovana brda i kuće u tom gradu, poput one u kojoj je odrasla modna kreatorka.

Da biste nosili te čarape ne morate biti premijer zemlje članice G-7 već ih možete poručiti preko veb-sajta, navode izraelski mediji.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.