AAA

ZANIMLJIVOSTI | 08.11.2022 22:35 > 08.11 22:35

Norveška princeza koja 'priča s andjelima', odrekla se svega da bi se udala za verenika 'šamana'

Norveška princeza Marta Luiz objavila je danas da će odustati od svojih službenih dužnosti da bi se udala za verenika, samoproglašenog "šamana".

"Žao mi je što princeza više ne predstavlja kraljevsku kuću. Ona je veoma dobra u tome", rekao je u retkoj izjavi za televiziju njen otac, kralj Harald Peti sedeći pored svoje supruge, kraljice Sonje.
Najstarija ćerka norveškog kraljevskog para i četvrta po redu nsledjivanja kraljevske titule, 51-godišnja princeza je u saopštenju iz palate objavila da se odriče svojih zvaničnih kraljevskih funkcija da se ne bi mešale s njenom ličnom aktivnošću i aktivnošću njenog budućeg supruga, Afroamerikanca Dureka Vereta, modernog "duhovnog vodiča" u Holivudu.

"To posebno znači da ona više neće koristiti titulu princeze i neće spominjati članove kraljevskog doma na društvenim mrežama, u medijskoj produkciji ili u kontekstu drugih komercijalnih aktivnosti", objasnila je palata, ali je dodala da će kraljeva ćerka i najstarija sestra prestolonaslednika Hakona, Marta Luiz ipak zadržati titulu princeze.

Princezin odnos sa "šamanom" popularnim među zvezdama kao što su Antonio Banderas i Gvinet Paltrou, nije blagonaklono prihvaćen u Norveškoj, gde princezinog verenika nazivaju i "šarlatanom".

Verenik Veret u svojoj knjizi "Hakovanje duhova" sugeriše da je "rak izbor", nudi vežbe za brisanje "vaginalnog otiska" žena koje su imale više seksualnih partnera i za 222 dolara prodaje medaljon "Spirit optimajzer" koji "pomaže" preboljevanje kovida.

Buduća mlada, princeza, odavno je ekscentrik u skandinavskom kraljevstvu jer tvrdi da može da "razgovara s anđelima", što je "dar" koji pokušava da podeli kroz kurseve i objavljivanje knjiga.

Ona je 2002. godine odustala od korišćenja titule "kraljevsko visočanstvo" pošto je odlučila da radi kao "vidovnjakinja"

Njen prvi muž Ari Ben, s kojim je imala tri ćerke, bio je pisac previše živopisan da bi ga prihvatila kraljevska porodica. On je izvršio samoubistvo 2019. godine, tri godine poosle razvoda od princeze.

U saopštenju iz palate, Marta Luiz traži poštovanje svojih "ličnih stavova" o "važnosti svesti zasnovane na traganju" za šta dodatni faktori mogu biti "duhovnost, intimnost sa drugim ljudima i životinjama, joga i meditacija", kao i "toplota ruke, akupunkturne igle, kristali".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.