AAA

ZANIMLJIVOSTI | 09.01.2017 12:25

Uhapšeno 16 osumnjičenih za kradju nakita Kim Kardašijan


Francuska policija saopštila je danas da je uhapsila 16 osoba osumnjičenih za umešanost u kradju nakita američke rijaliti zvezde Kim Kardašijan početkom oktobra u Parizu.

Akcija hapšenja izvedena je pod kontrolom Brigade za sprečavanje razbojništava u regionu Pariza i na jugu Francuske, a usledila je posle višenedeljne istrage zasnovane na analiziranju tragova DNK nadjenih na mestu pljačke, navodi se u saopštenju policije.

Kako je rečeno, jedan od uzoraka poklapa se sa DNK osobe već poznate policiji.

Kardašijanovoj su u noći izmedju 2. i 3. oktobra u luksuznom pariskom hotelu naoružani napadači ukrali nakit vredan devet miliona evra, što je najveća pljačka u Francuskoj u poslednjih 20 godina.

Maskirani pljačkaši pretili su rijaliti zvezdi pištoljem prislonjenim na glavu, a zatim su je vezali, primorali da udje u kadu i zaključali je u kupatilo, nakon čega su joj ukrali prsten od četiri miliona evra i kutiju sa nakitom vrednim pet miliona evra.

Lopovi su tokom bekstva izgubili dijamantski privezak vredan oko 30.000 evra, koji je predat istražiteljima nakon što ga je posle nekoliko sati uzela prolaznica nedaleko od mesta pljačke.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.