AAA

ZANIMLJIVOSTI | 12.04.2017 13:35 > 12.04 13:37

Melanija Tramp dobila odštetu od Dejli mejla

Američka prva dama Melanija Tramp prihvatila je izvinjenje i odštetu od britanskog lista Dejli mejl zbog objavljivanja neistina o njenoj manekenskoj karijeri.

U današnjem zajedničkom saopštenju navodi se da je Dejli mejl pristao da plati odštetu i sudske troškove i da je povukao svoje lažne izjave da je Tramp "pružala druge usluge osim onih kao model", prenosi AP.

"Prihvatamo da ti navodi o gospodji Tramp nisu tačni i povlačimo ih", navodi se u izvinjenju koje je Dejli mejl objavio.

Dejli mejl je u avgustu prošle godine, tokom izborne kampanje u SAD, objavio da je Melanija Tramp dok je bila model radila i kao pratnja, ali je kasnije povukao taj članak.

Tramp je tužila Dejli mejl u Britaniji i Mejl onlajn u SAD, tvrdeći da članak šteti njenom poslovanju zasnovanom na njenom ugledu "uspešne poslovne žene". Prva dama SAD tražila je odštetu od 150 miliona dolara.

Iznos dogovorene odštete nije objavljen, a prema pisanju britanskih medija manji je od tri miliona dolara, uključujući sudske troškove.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.