AAA

ZANIMLJIVOSTI | 17.07.2017 19:15 > 17.07 20:57

Zima je stigla, tudjini prošetali Beogradom (VIDEO)


U sred jula zima je stigla u Beograd, a glavnim gradskim ulicama danas su je doneli Tudjini (white walkers) koji su maršom najavili novu, sedmu, sezonu Igre prestola.

Serija koju prate milioni gledalaca širom sveta, u Srbiji će biti premijerno prikazana večeras, a promotivnu šetnju Tudjina, glavne pretnje za Sedam kraljevstava, kroz Beograd organizovala je kompanija Telenor HBO GO.

Šetnja je počela oko 18.00 kod Terazijske česme, kod koje je postavljen i zamak, a bili su i statisti u kostimima popularnih junaka iz serije Roberta Barateona, Petira Bejliša Maloprstića i čuveni brat i sestra Sersei i Džejmi Lanister.

Ispred zamka izveden je i performans prvog susreta kraljice Sersei i kralja zime, a zatim su se Tudjini slikali sa obožavateljima.

"Duže od godinu dana smo čekali na nove epizode i odlučili smo da na poseban način sa korisnicima obeležimo dolazak serije na ove prostore. Oživeli smo Tidjine i za najveće fanove projekciju na velikom platnu", rekla je za Betu Marija Bušić iz Telenora.

Šetnja ledenih ljudi, obučenih u kostime popularne televizijske serije, koju je predvodio kralj zime, završena je ispred Doma omladine, gde će u 19.00 za najvernije ljubitelje serije biti prikazana prva epizoda pretposlednje sezone serije "Zmajkamen", koja je sinoć prikazana u Americi.

Domaća publika seriju će moći da gleda večeras od 20.00 na HBO.

Koliko se moglo videti iz promotivnih video snimaka, majka zmajeva Deneris Targerijen vraća se u Vesteros s namerom da postane vladarka Sedam kraljevstava, a njena prva destinacija je Krajoluj u kome je rodjena, dok je kraljica Sersei okružena neprijateljima koji nadiru sa svih strana, a kralj na severu Džon Snežni pokušava da pripremi odbranu od zime koju sa sobom nose Tudjini, ako probiju Zid.

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji svojim korisnicima nudi uslugu HBO GO uz mobilnu pretplatu.


KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.