AAA

ZANIMLJIVOSTI | 26.09.2018 12:55 > 26.09 13:00

Vil Smit obeležio 50. rodjendan bandži skokom iz helikoptera (VIDEO)


Američki glumac Vil Smit proslavio je svoj 50. rodjendan uspešnim bandži skokom iz helikoptera kod Velikog kanjona Kolorada (Grand Canyon) u SAD.

Kamere koje su snimile akrobaciju za lajvstrim preko Jutjuba pokazale su glumca kako na bandži kanapima visi iznad kanjona u severoistočnoj Arizoni.

"Ovo je medju najlepšim stvarima koje sam ikad video u životu" rekao je Smit dok se njihao iznad ponora. On je opisao to iskustvo kao prelaz od "čistog užasa do apsolutne sreće".

Kako navodi AP ceo dogadjaj je izgledao ka doterana epizoda rijaliti televizije. Timovi snimatelja prikazali su Smita, njegovu suprugu Džejdu Pinket Smit i njegovo troje dece kako ih na platformi dočekuju desetine rodjaka i prijatelja. Njegov kolega glumac Alfonso Ribeiro bio je kao domaćin i intervjuisao Smita pre i posle skoka.

Smitov poduhvat nazvan je skokom "u srce Grend kenjona" ali je zapravo izveden izvan nacionalnog parka Velikog kanjona na rezervatu indijanskog plemena Navaho nejšn koji na istočnom obodu nacionalnog parka.

Navaho vrač ga je blagoslovio i zahvalio mu što je došao na rezervat.

Smit je rekao da je uradio bandži skok kao odgovor na izazov kanala Jutjub "Yes theory". Taj kanal snima ljude koji rade stvari koje su im neprijatne ili teške.  Medjutim, akcija je takodje bila za sakupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe preko onlajn lutrije za šansu da se gleda skok lično. Sakupljen novac ide za obrazovanje dece u siromašnim zemljama.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.