AAA

ZELENA-SRBIJA | 22.11.2022 09:50 > 22.11 11:02

Betina panel diskusija: Godinu dana od otvaranja klastera o Zelenoj agendi-gde je Srbija danas? (VIDEO/UŽIVO)

U beogradskom Medija centru počela je panel diskusija "Godinu dana od otvaranja klastera o Zelenoj agendi gde je Srbija danas?" koju organizuje Novinska agencija Beta.

Učesnici skupa, izmedju ostalog, razgovaraju o Nacionalnom energetskom i klimatskom planu, uskladjivanju sa zakonodavstvom EU i primeni propisa u oblasti životne sredine i klimatskih promena, strategijama za smanjenje zagadjenja vazduha i voda i upravljanje otpadom.
Na panel diskusiji učestvuju pomoćnica ministra za zelenu energiju u Ministarstvu rudarstva i energetike Natalija Luković, direktorka Centra za održivi razvoj Srbije i koordinatorka Međusektorske radne grupe za održivi razvoj NKEU Nataša Gligorijević, direktorka Centra za ekologiju i održivi razvoj i koordinatorka Radne grupe za Poglavlje 27 NKEU Nataša Đereg i programska menadžerka u Beogradskoj otvorenoj školi, u programskoj oblasti Energija, klima i životna sredina Mirjana Jovanović.

Skup je organizovan u saradnji sa Evropskom klimatskom fondacijom, u okviru serije diskusija o tranziciji sa fosilnih goriva ka obnovljivim izvorima energije, a možete ga pratiti preko Fejsbuka, Jutjuba i sajta Medija centra.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.