AAA

ZELENA-SRBIJA | 21.11.2017 12:55 > 21.11 13:02

LSV zove premijerku da pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u Zrenjaninu

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) iz Zrenjanina pozvali su danas predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da poseti taj grad i pusti u rad postrojenje Vodovoda za prečišćavanje vode.

Naveli su da gradjani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu vodu za piće. Poslednjih nedelja je proglašen završetak radova na postrojenju za prečišćavanje vode, ali je potom objavljeno da je obustavljen njegov rad, te i snabdevanja grada prečišćenom vodom za piče.

U pismu premijerki odbornička grupa LSV u Zrenjaninu je podsetila da je u tom gradu, sedištu Srednjobanatskog okruga, upotreba vode za piće zabranjena još od 2003. godine i da je posle niza pokušaja i "nebrojenih pilot-projekata", ove godine završeno postrojenje za prečišćavanje vode.

Dodali su da su uvereni da je gradska vlast maksimalno radila na praćenju svih radova, da je sve izvedeno kako treba i da ne postoji razlog zbog kojeg bi gradjani dalje čekali vodu za piće.

"Zato vas pozivamo da što pre dodjete i postrojenje lično pustite u rad. Gorući problem Zrenjanina u 21. veku time će biti konačno rešen, a naš grad će biti jedan veliki primer ostalim mestima u Srbiji, a naročito u Vojvodini, koja i dalje ne mogu ni da sanjaju o ovakvom postrojenju i snabdevanju pijaćom vodom", piše LSV u pismu premijerki Brnabić.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

Branka21/11/2017 14:05

A sto zvati ministarku?Jel da se slika za televiziju?Izmedju ostalih slikanja bilo je i ciscenje Begeja i kanala oko sa sve masinama,al od tih dvaest metara ociscenih za snimanje evo cetiri meseca nije bilo nista a nema ni uslikane mehanizacije.Mora da je gazda Mrksicevih salasa omanuo.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.