Web Analytics
Milojević: Ne remete me priče, pripremamo se da igramo sa Partizanom - BetaRS

Milojević: Ne remete me priče, pripremamo se da igramo sa Partizanom

Fudbal | Izvor: Beta | 23.04.2024 | access_time 15:50
Milojević: Ne remete me priče, pripremamo se da igramo sa Partizanom
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Milojević rekao je danas da njegove planove ne remete navodi da Partizan neće igrati predstojeću utakmicu polufinala Kupa Srbije i da priprema ekipu da odigra taj duel i plasira se u finale jer želi trofej.

"Ne želim ni da pričam o tome, niti znam šta se tamo događa. Igrači znaju šta smo pričali i kako treba da se ponašaju, tako se i ponašamo. Komentari u vezi toga me ne dotiču, samo sam koncentrisan na moju ekipu i igru", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Branilac trofeja u Kupu Zvezda igra u sredu od 19 časova na svom terenu protiv Partizana, u polufinalu tog takmičenja.

Partizan je nezadovoljan suđenjem u prethodna dva prvenstvena "večita" derbija najavio da će razmisliti da li će igrati u sredu. Pojedini igrači naveli su da ne žele da izađu na teren, ali je iz kluba iz Humske objavljen podatak o prodaji ulaznica za navijače crno-belih. Partizan nije danas održao uobičajenu konferenciju za novinare pred utakmicu.

"Moje planove ne remeti uopšte. Spremamo se da igramo utakmicu sutra, sve ostalo ne remeti naše planove", rekao je Milojević.

Govoreći o utakmici, Milojević je rekao da je to specifičan duel jer se igra na ispadanje i ekipa nema mogućnost da popravi bodovni saldo ili mesto na tabeli.

"To je nokaut faza, utakmica protiv 'večitog' rivala i veliki ulog za oba tima, pobednik prolazi u finale. Bez obzira protiv koga igramo, drugi par Radnički-Vojvodina je izuzetno jak, naše su ambicije da idemo do kraja i da osvojimo Kup", naveo je on.

Zvezda je u subotu u prvenstvu na svom terenu pobedila Partizan 3:2, Milojević je rekao da nije bilo mnogo vremena za odmor, a da će posle današnjeg treninga i razgovora sa lekarskim timom i igračima odrediti sastav.

"Rodić nije trenirao dva dana, poštedeli smo ga, videćemo šta će reći medicinski tim i kako se bude osećao. Imamo par igrača koji se žale, ali videćemo na treningu. Cenim mišljenje igrača, ono mi je bitno uz mišljenje lekarskog tima", dodao je on.

Upitan da li ekipa ima problema sa realizacijom šansi, trener Zvezde rekao je da je dobro da igrači stvaru prilike i da se nada da će doći vreme kada će moći da ih realizuju na jednostavniji način.

"Da li je problem ili ne... Svaki napadač želi da postigne gol, da li je koncentracija, veština. Partizan pored Jovanovića ima i dobrog golmana Krunića, koji je u prošloj utakmici pokazao vrline. Hoćemo da verujemo da igrači treba da budu koncentrisaniji, ali zavisi i od situacije", rekao je on.

Milojević je rekao da dve ekipe ne mogu da iznenade jedna drugu, da je derbi specifična utakmica i da postoji pozitivno, sportsko rivalstvo puno nabolja i temperamenta i da sve treba da ostane u sportskim okvirima.

Upitan o Naseru Đigi, trener je rekao da se dobro snašao na bekovskoj poziciji, a na pitanje o napadaču Šerifu Endiajeu, naveo je da ima poverenja u svakog igrača, ali da sigurno može bolje da igra, kao i ostali fudbaleri.

"Da bi izvukao maksimum moraš vredno da treniraš i daješ maskimum, da imaš samopouzdanje, a egoizam, ako ga uopšte imaš, podrediš timu. Radićemo do kraja pa ćemo videti na kraju sezone", dodao je on.

Na pitanje da prokomentariše sporne situacije u prethodnom 173. "večitom" derbiju, Milojević je rekao da ne želi da priča o suđenju.

"Videćemo šta je kolega Duljaj pripremio, videćete šta smo mi pripremili. Očekujem dobru utakmicu, nadam se da će navijači da budu zadovoljni", rekao je Milojević.

Teme