Web Analytics
Terzić: Nijednog trenutka nisam sumnjao u titulu, pokazali smo da smo najbolji - BetaRS

Terzić: Nijednog trenutka nisam sumnjao u titulu, pokazali smo da smo najbolji

Fudbal | Izvor: Beta | 02.05.2024 | access_time 21:35
Terzić: Nijednog trenutka nisam sumnjao u titulu, pokazali smo da smo najbolji
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da nijednog trenutka nije sumnjao u titulu i da su crveno-beli večerašnjim osvajanjem sedme uzastopne šampionske titule u Super ligi pokazali da su najbolji i najorganizovaniji fudbalski klub u Srbiji.

"Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspesi postali nešto što se podrazumeva. Uprkos očekivanju javnosti, nije bilo lako, ali dobar rad se uvek nagradi rezultatima", rekao je Terzić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su večeras šampionsku titulu u Super ligi Srbije, pošto su na svom terenu pobedili TSC 2:1, u utakmici 33. kola.

Crveno-beli su tako osvojili sedmu uzastopnu šampionsku titulu, ukupno 35. u klupskoj istoriji.

"Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni. Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni. Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima. Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim", naveo je Terzić. 

Zvezdi je večeras za odbranu titule bio potreban i bod, pošto je drugoplasirani Partizan izgubio od Vojvodine.

"Rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem", ocenio je Terzić.

Teme