Web Analytics
Obnovljena pošta u naselju Klenak kod Rume - BetaRS

Obnovljena pošta u naselju Klenak kod Rume

Ekonomija | Izvor: Beta | 30.05.2023 | access_time 12:40
Obnovljena pošta u naselju Klenak kod Rume
Novootvorenu poštu u naselju Klenak kod Rume posetio je danas vržilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević koji je najavio obnovu pošta u celoj zemlji.

„Veoma je važno za stanovnike Кlenka i okolnih mesta da imaju moderne pošte i sve usluge koje pružamo u gradskim sredinama", rekao je Đorđević i zahvali predsednici opštine Ruma Aleksandra Ćirić i svima koji su učestvovali u ovom projektu.

Istakao je da će nove usluge, poput 420 Poštinih paketomata, koje postoje u velikim gradovima, biti omogućene i u manjim sredinama, počev od Кlenka.

"Biće i drugih novina, u naredna dva meseca Poštu Srbije očekuje reorganizacija, a pored podizanja kvaliteta usluga time se omogućava i da rad naših zaposlenih bude adekvatno vrednovan i nagrađen. Nastavljamo obnovu naših pošta u celoj zemlji, a do kraja godine planiramo i potpunu digitalizaciju naših usluga”, rekao je Đorđević.

Aleksandra Ćirić je rekla da će rekla da će Opština Ruma pomagati u osavremenjavanju pošta u manjim mestima u toj opštinu.

Pošta u Кlenku je organizovana je kao dostavna pošta i pruža usluge novčanog poslovanja, prijema, isporuke i dostave pošiljaka.

Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 15 časova.

Teme