Web Analytics
Đurđević: Zavetnici ne planiraju da razbiju protest Srbija protiv nasilja - BetaRS

Đurđević: Zavetnici ne planiraju da razbiju protest Srbija protiv nasilja

Politika | 31.05.2023 | access_time 14:45
Đurđević: Zavetnici ne planiraju da razbiju protest Srbija protiv nasilja
FOTO: EMIL VAS

Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas kako ta partija ne planira da razbija proteste "Srbija protiv nasilja" i pozvala "zapadno orijentisanu opoziciju" da se javno ograde od optužbi koje plasiraju "njima bliski propagandisti i mediji".

"Srpska stranka Zavetnici niti učestvuje u organizaciji protesta, niti planira njihovo razbijanje. Niti smo koga pozivali da učestvuje, niti smo kome zabranjivali. Iznutra ih ne možemo razbiti, jer nismo ni ulazili unutra. Niti smo zainteresovani", izjavila je ona povodom optužbi da ta stranka planira da razbije proteste "Srbija protiv nasilja".

Ocenila je da su neozbiljni pokušaji pojedinaca da proteste građana u Beogradu koriste za obračun sa njima.

Dodala je i kako su porast poverenja u njihovu stranku i državotvorni blok, rezultat konzistentne i principijelne politike koju vode.

"Jasno nam je da to smeta Srpskoj naprednoj stranci isto koliko i pojedincima u briselskoj opoziciji. Ali to je trend koji jasno ukazuje da narod, bez obzira na propagandne magle i dimne zavese, jasno razaznaje autentične državotvorne snage", navela je Đurđević Stamenkovski u saopštenju.

Teme