Web Analytics
Naslovne strane za petak 2. jun 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak 2. jun 2023. godine

Društvo | Izvor: Beta | 02.06.2023 | access_time 08:00
Naslovne strane za petak 2. jun 2023. godine
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 2. juna 2023. najviše pišu o odluci vlade Srbije da školska godina bude završena 6. juna i porukama sa samita Evropske političke zajednice u Kišinjevu.

ALO - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Moldavije "Srbija samostalno donosi odluke". O odluci vlade u tesktu "Kraj školske godine 6. juna".

BLIC - "Svi đaci na raspustu od 6. juna", o odluci Vlade Srbije. "Novak kao ajronmen", o teniseru Novaku Đokoviću.

VEČERNJE NOVOSTI - "Svet sada razume ko je krivac na Kosovu", o učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu Evropske političke zajednice u Kišinjevu. "Raspust za sve škole od 6. juna", o odluci Vlade Srbije.

DANAS - "Koju nam to imitaciju sad sprema režim", psiholog Žarko Korać govori o razlozima odlaganja skupa "Srbija protiv nasilja" za subotu, 3. jun. "Lideri na samo 20 kilometara od Ukrajine", o samitu Evropske političke zajednice u Kišinjevu.

INFORMER - "Kurti je kamikaza, sahraniće i sebe i 'nezavisno Kosovo'" piše list. O potrazi za nestalim Srbinom u tekstu "Cela Grčka traga za Srbinom".

KURIR - U tekstu "Samit" o učešću predsednika Srbije na samitu Evropske političke zajednice u Kišinjevu.

NOVA - "Ako Vučić ne bude dao Gašića, daće celu vlast", kaže potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić. List piše da vlast planira provokacije na protestu "Srbija protiv nasilja", u tekstu pod naslovom: "Režim želi da izazove incidente sa opozicijom".

POLITIKA - Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa samita Evropske političke zajednice u Kišinjevu, list prenosi pod naslovom:" Srbija uvek za razgovor, kompromis nije loša reč". "Kraj školske godine 6. juna", o odluci Vlade Srbije.

SRPSKI TELEGRAF - O boravku predsednika Srbije u Kišinjevu, i njegovim razgovorima sa francuskim predsednikom i nemačkim kancelarom "Kosovo glavna tema razgovora Vučića sa Makronom i Šolcom".

Teme