Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 11. jun 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 11. jun 2023. godine

Društvo | Izvor: Beta | 11.06.2023 | access_time 08:05
Naslovne strane za nedelju, 11. jun 2023. godine
FOTO: DRAGAN GOJIC
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 11. jun pišu o radovima na brzoj pruzi u Vojvodini, godišnjici ubistva novinara Milana Pantića u Jagodini, o parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, i drugim temama.

ALO - "Nevreme širom zemlje bujica uništila mostove i useve", o posledicama obilnih kiša i nepogoda koje danima pogađaju Srbiju.

BLIC - Reditelj Dušan Kovačević o glumcu Bori Todoroviću "Glumac koji je doktorirao na životu".

VEČERNJE NOVOSTI - O radovima na brzoj pruzi "'Soko' će dogodine tutnjati i Suboticom". Pesnik Ljubivoje Ršumović za list kaže "Reči kao spajalice, a osmeh vrata za naša srca".

KURIR - "Posle Vašingtona sada i EU razmišlja o kažnjavanju Kurtija", o porukama koje su upućene kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju.

POLITIKA - Predsednica Visokog saveta sudstva Zorana Delibašić za list kaže "Svakog sudiju ćemo pogledati pravo u oči". Povodom 22 godine od ubistva novinara Milana Pantića u Jagodini "Nalogodavci jači od sistema". O parlamentarnim izborima u Crnoj Gori "Rekordan broj izbornih lista".

SRPSKI TELEGRAF - "Denver slavi prsten u Somboru", o proslavi koju u rodnom gradu organizuje košarkaš NBA lige Nikola Jokić.

Teme