Web Analytics
Kovačević: I u Srbiji moguć preokret kao u Crnoj Gori - BetaRS

Kovačević: I u Srbiji moguć preokret kao u Crnoj Gori

Politika | 12.06.2023 | access_time 11:40
Kovačević: I u Srbiji moguć preokret kao u Crnoj Gori
FOTO: Pres-sluzba Nove D2SP

Predsednik Nove - Da se struka pita (Nova D2SP) Vladimir Kovačević ocenio je danas da je i u Srbiji moguće da se dogodi kao u Crnoj Gori gde je vanparlamentarni Pokret "Evropa sad" postao jedna od najvećih parlamentarnih stranka za deset meseci.

"Postignutim rezultatom 'Evrope sad' na crnogorskim izborima potvrđeno je da su ekonomija i standard življenja budućnost i centar interesovanja građana. Fokus delovanja naše političke partije, Nova D2SP, su reforme društva, do kojih se stiže samo dobro organizovanom ekonomijom", rekao je Kovačević u saopštenju.

On je naveo da će politika koja će biti "predvođena sasvim novim licima, bez sujete i međusobnog nadgornjavanja", po ugledu na Crnu Goru, biti budućnost i u Srbiji.

"Inkluzija svih novih političkih subjekata ka jedinstvenom cilju, ka promenama, biće cilj delovanja stranke Nova D2SP pred najavljene vanredne izbore. Ohrabreni smo rezultatom 'Evrope sad' i nadamo se sentimentu srpskog društva baš onakvom kakav je bio među građanima Crne Gore tokom jučerašnjeg izbornog dana", rekao je Kovačević.

Teme