Web Analytics
Vučić glumcima: Ako uđete u politiku budite spremni da primite politički odgovor - BetaRS

Vučić glumcima: Ako uđete u politiku budite spremni da primite politički odgovor

Politika | Izvor: Beta | 12.06.2023 | access_time 22:10
Vučić glumcima: Ako uđete u politiku budite spremni da primite politički odgovor
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će glumci u Srbiji uvek imati novca za serije i filmove, i "svu slobodu da u diktaturi kažu šta misle i kako misle", ali da kad uđu u politiku, treba da budu spremni da prime politički odgovor.

"Kad uđete u politiku, da se bavite politikom, onda budite spremni da primite politički odgovor. Ali mi ne smemo da uđemo u odgovor koji će da bude 'Ti si antisrpsko đubre, ti si ovakav, ti si onakav'", rekao je Vučić za TV Hepi govoreći o glumcima koji su učestvovali na protestima "Srbija protiv nasilja".

Naveo je da je od početka protesta, prema rezultatima istraživanja javnog mnjenja koje je on naručio, povećana podrška njemu i Srpskoj naprednoj stranci, dok je rejting opozicije u padu.

Vučić je kazao da je vlast imala "dve ili tri greške u reakciji na početku", ali da je opozicija pokazala "raskošni talenat sopstvene netalentovasti, raskošni talenat za pokazivanje sopstvene mržnje i nepodnošljivu lakoću neodgovornosti".

Komentarišući fotografiju na kojoj se upisuje u knjigu žalosti u "Ribnikaru", u čiju je autentičnost deo javnosti izrazio sumnju, Vučić je naveo da ga je fotografisao šef njegovog obezbeđenja iz "Kobri" i odbacio navode da je ona "fotošopirana".

Teme