Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 17. jun 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 17. jun 2023. godine

Društvo | 17.06.2023 | access_time 10:10
Naslovne strane za subotu, 17. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 17. jun najviše pišu o poplavama koje su ugrozile veliki deo Srbije, o najavljenim protestima "Srbija protiv nasilja", i o drugim temama.

BLIC - O poplavama u Srbiji "Bujice nosile sve pred sobom, rušile i mostove". List piše o protestima "Srbija protiv nasilja" koji su najavljeni za subotu "Danas protestna šetnja opozicije u četiri grada".

VEČERNJE NOVOSTI - "Bujice odnose puteve", o poplavama koje su zadesile više desetina opština u Srbiji. O događajima na severu Kosova "Kurti hteo da na silu ubaci svoje odbornike".

DANAS - List prenosi pismo umetnika Emira Hadžihafizbegovića kolegama protiv kojih se vodi hajka "Sada smo svi mi glumci 'neprijatelji Srbije'". "Vanredna situacija u 42 grada, poplave prete", o poplavama u Srbiji.

NOVA - "Poplavljena Srbija", list piše o poplavama koje su ugrozile žitelje 42 grada i opština. O zahtevima opozicije za smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, i odbijanja vlasti da to učini "Gašić - čuvar tajni SNS-a". "Građani danas šetaju u četiri najveća grada", o protestima "Srbija protiv nasilja" najavljenim za subotu.

POLITIKA - "Borba sa vodenom stihijom", list piše o poplavama koje su pogodile veliki deo Srbije. "Kurtijev ministar napravio haos u Leposaviću", o događajima na severu Kosova.

Teme