Web Analytics
SRCE: Šapić mora da izbegava narod i novinare jer nema odgovore na njihova pitanja - BetaRS

SRCE: Šapić mora da izbegava narod i novinare jer nema odgovore na njihova pitanja

Politika | 19.06.2023 | access_time 11:55
SRCE: Šapić mora da izbegava narod i novinare jer nema odgovore na njihova pitanja
FOTO: AMIR HAMZAGIC

Pokret Srbija Centar (SRCE) ocenio je danas da gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić svakodnevno mora da izbegava sugrađane i novinare zbog mogućih pitanja na koje ni ceo medijski tim ne bi mogao da smisli prihvatljive odgovore.

"Okružen ljudima koji 'rade na manje obrtaja' i stručnjacima koji ispite polažu na Akademiji mladih lidera SNS, Beograđane je častio dodatnom taksom na računima za Infostan, gradskim prevozom sa manjim brojem polazaka i bez reda vožnje, rupama u budžetu, ali i na ulicama, čak i bez ideje kako da završi ono što su započeli njegovi prethodnici", rekli su iz pokreta uz saopštenju.

Ocenili su da je Šapić kazna predsednika Srbije Aleksandra Vučića za neposlušnost Beograđana, ali i paravan kojim će pokušati da sakrije odgovornost prethodne vlasti SNS za uništavanje glavnog grada.

"Vučić veruje da će u Beogradu manevar zamene jednog bahatog karijeriste drugim, daleko nesposobnijim da se snađe u vođenju grada veličine nekih evropskih država, toliko spustiti kriterijum građana da će dovođenje nekog novog kandidata 'narodnog pokreta', sa pravom diplomom, na sledećim lokalnim izborima dovesti do katarze", naveli su iz Pokreta SRCE.

Teme