Web Analytics
Veselinović: Iz budžeta Beograda 530.000 dinara za oglašavanje na internetu - BetaRS

Veselinović: Iz budžeta Beograda 530.000 dinara za oglašavanje na internetu

Politika | 20.06.2023 | access_time 13:55
Veselinović: Iz budžeta Beograda 530.000 dinara za oglašavanje na internetu
FOTO: AMIR HAMZAGIC

Šef odborničke grupe "Moramo - za naš grad" Dobrica Veselinović izjavio je danas na sednici Skupštine grada da je budžet za energetsku efikasnost umanjen sa 15 miliona na pet miliona evra, a da se iz budžeta Grada Beograda za usluge oglašavanja na internetu izdvaja 530.000 dinara.

Veselinović je ukazao da se u okviru JKP "Parking servis" obezbeđuje četiri miliona dinara za usluge prihvatanja platnih kartica na internetu, dok se za oglašavanje i produkciju sadržaja parking servisa izdvaja 20 miliona dinara.

Ukazao je i da je "Beograd put" odustao od nabavki novih kamiona, a da je uloženo u internu pumpu, telefonsku centralu, kao i u opremu semaforske signalizacije, koja je, kako navodi, dodeljena privatnoj firmi na održavanje.

Dodao je i da se ugovor sa firmom "Loteks" raskida zbog "štetnosti" i tim povodom upitao je ko je potpisao taj ugovor i da li će neko odgovarati.

"Rebalansom budžeta predviđeno je da Ada Ciganlija dobije 30 vozila, a šta je sa odlukom stavljanja Ade u zaštićeni predeo izuzetnih odlika, koja izričito kaže da u takvim predelima treba da se spreči izgradnja novih parkinga i saobraćajnica", upitao je Veselinović.

On je ukazao i da na toj lokaciji "gradi ko šta hoće", da se desetine starih objekata raspadaju i desetine novih grade, kao i da se dodatno gradi još jedan parking.

Veselinović je dodao i da o golf terenu, koji zauzima veliki prostor na Adi Ciganliji, niko ne priča, kao i da je to sport koji zauzima najviše prostora po učesniku.

Teme