Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 22. jun 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 22. jun 2023. godine

Društvo | 22.06.2023 | access_time 08:15
Naslovne strane za četvrtak, 22. jun 2023. godine
FOTO: SAŠA ĐORĐEVIĆ

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. jun 2023. pišu najviše o izjavi ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića da je poznato ko je ubio Olivera Ivanovića, o situaciji na severu Kosova i Metohije i odluci da Srbija bude domaćin međunarodnog sajma "EKSPO 2027".

BLIC - "Znamo ko je ubio Olivera", list prenosi izjavu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića o ubistvu lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. "Đake najviše namučili Pupin i Stari Vujadin", o završnom ispitu za osmake.

ALO - Sjajna vest: "Beograd domaćin Expo 2027", piše list. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić o ubistvu srpskog političara na Kosovu Olivera Ivanovića: "Olivera likvidirao Ejup, čuvaju ga u Nemačkoj".

POLITIKA - "Jače veze dve nezavisne i slobodarske države", o poseti predsednika Kube Srbiji. O odluci kosovskih institucija da zabrani ulazak kamiona sa srpskim tablicama "Dnevna šteta za neisporučenu robu na KiM oko 1,3 miliona evra".

VEČERNJE NOVOSTI - "Ceo svet u Beogradu na EKSPO 2027", o odluci da Srbija bude domaćin međunarodnog sajma 2027. godine. O novom hapšenju Srba na Kosovu: "Uhapsili Dragišu, pa kolima na Miloša".

DANAS - "MUP istražuje očigledno, spisak objavio šef policije", o šefu beogradske policije Veselinu Miliću koji je na konferenciji za novinare pokazao spisak 13-godišnjeg masovnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". "Građani kupuju samo najosnovnije", list piše o životnom standardu u Srbiji.

NOVA - "Porodica Olivera Ivanovića sumnja u obmanu vlasti", nakon Gašićeve izjave da je poznato ko je ubica. "Srpska lista koristi stanje na severu za obračun sa opozicijom", piše list. "Optužio Jorgovanku Tabaković za mobing", o sudskom sporu u Narodnoj banci Srbije.

INFORMER - Ubistvo u mafijaškom stilu u Beogradu: "Lažni kurir izrešetao Zemunca", piše list. Sa Kosova i Metohije: "Kurti uhapsio još jednog Srbina optužio ga za zločin iz 1998!?".

KURIR - Registrovan zvuk sa mini podmornice nestale u Atlantiku: "Drama", piše list. "Opcije", naslov teksta o mogućim rešenjima kosovska krize.

SRPSKI TELEGRAF - Ogromna čast za našu zemlju: "Srbija dobila Expo 2027", piše list. "Operacija 'Brajtlingt'", list piše da je Darko Šarić, optužen za teška krivična dela, poklonio 11 skupocenih satova.

Teme