Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 26. jun 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 26. jun 2023. godine

Društvo | 26.06.2023 | access_time 08:15
Naslovne strane za ponedeljak, 26. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 26. jun, pišu o stanju na Kosovu i o događajima u Rusiji.

BLIC - Objavljuje vodič za upis brucoša pod naslovom: "Trka za indekse i budžet". List prenosi izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu i Rusiji pod naslovom: "Rusi ponavljaju naše greške iz devedesetih".

VEČERNJE NOVOSTI - "Prigožin otišao, a problemi su ostali" - o situaciji u Rusiji posle pohoda privatne formacije "Vagner" Jevgenija Prigožina ka Moskvi. "Kurti hoće da nas uvuče u rat sa NATO", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vućić.

DANAS - "Koluvija ubedjen da neće odgovarati, glumi influensera", kaže potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić. "Studenti predvodili kolone i govore" - o protestima "Srbija protiv nasilja" u Beogradu i još deset mesta u Srbiji.

NOVA - "Srbija zatrpana gradjevinskim otpadom i divljim deponijama": po navodima lista, upravljanje "šutom" je u "sivoj zoni". "Od velike buke do velikog ništa" - zašto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio formiranje pokreta "Za narod i državu".

POLITIKA - "Vučić: Srbija nikada, ni u jednoj zemlji neće podržati puč i vojni prevrat" - o izjavi predsednika Srbije povodom krize u Rusiji. List o Rusiji piše i u tekstu pod naslovom "Ko je pobedio u duelu Putina i šefa 'Vagnera' " Jevgenija Prigožina.

Teme