Web Analytics
Marina Lipovac Tanasković (NS) o obilaznici kod Beograda i protestu ispred Pinka - BetaRS

Marina Lipovac Tanasković (NS) o obilaznici kod Beograda i protestu ispred Pinka

Politika | 01.07.2023 | access_time 14:50
 Marina Lipovac Tanasković (NS) o obilaznici kod Beograda i protestu ispred Pinka

Poslanica i potpredsednica Narodne stranke Marina Lipovac Tanasković izjavila je danas da je dobro što je Beograd dobio obilaznicu, ali da ona nije u potpunosti završena i da će "morati da se radi još dva meseca" jer nisu obavljeni svi tehnički pregledi.

"Čestitam svim inženjerima, tehničarima i radnicima koji su izgradili obilaznicu. Nju nije izgradio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, niti je on dao svoj novac, nego se država zadužila i taj kredit će vraćati građani", rekla je Lipovac Tanasković televiziji N1.

Lipovac Tanasković koja je inženjerka saobraćaja, rekla je da se u Beogradu godišnje registruje 40.000 novih vozila i da je i zato bilo neophodno izgraditi obilaznicu.

Povodom večerašnjeg protesta "Srbija protiv nasilja" ispred zgrade televizije Pink rekla da je "zgrada Pinka spomenik nepoštovanja građana i nasilja u obliku rijalitija" i da se organizatori trude da na protestu ne bude provokacija.

Potpredsednica Narodne stranke je navela da će 22. oktobra biti stranačka skupština na kojoj će biti birani predsednik i organi stranke.

Teme