Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 2. jul 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 2. jul 2023. godine

Društvo | Izvor: Beta | 02.07.2023 | access_time 08:10
Naslovne strane za nedelju, 2. jul 2023. godine
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 2. jul, pišu o protestu "Srbija protiv nasilja", turističkoj sezoni u Srbiji i o drugim temama.

ALO - "Francuska u plamenu", list piše o neredima u Parizu posle smrti tinejdžera na kojeg je pucao policajac.

BLIC - Intervju sa glumcem Svetozarom Cvetkovićem "Tri puta sam bio na ivici ponora". O početku Vimbldona "Uzmi, Nole, 24. grend slem titulu".

VEČERNJE NOVOSTI - List najavljuje reportažu o porodici Kisić sa Kosova "Kosmet najlepše mesto na svetu i kada je u getu".

KURIR - "Šteta od blokada auto-puta je veća od 4.000.000 evra", list prenosi izjavu ministra saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića. "Ulični rat", o neredima u Francuskoj, koji su izbili pošto je policajac ubio 17-godišnjaka.

POLITIKA - O podeli vaučera kao meri podsticaja domaćem turizmu "Sezona letovanja od aprila do novembra". Razgovor nedelje sa predsednikom Visokog saveta tužilaštva Brankom Stamenkovićem "Naš posao nije da budemo popularni". O devetom protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu "REM i Pink - tema šetnje i izložbe".

SRPSKI TELEGRAF - O uličnim neredima u Parizu "Francuska u plamenu". O novim urednicima u Radio televiziji Srbije "Smenili Oliveru, uskoro hapšenja".

Teme