Web Analytics
Nove zvučne slikovnice u Vulkančiću: „Čudesna priroda“ i „Mladunci na selu“ - BetaRS

Nove zvučne slikovnice u Vulkančiću: „Čudesna priroda“ i „Mladunci na selu“

Kultura | 05.07.2023 | access_time 10:25
Nove zvučne slikovnice u Vulkančiću: „Čudesna priroda“ i „Mladunci na selu“
FOTO: BETA/Vulkan izdavaštvo/OMS

Pritisni dugme i otkrij magične zvukove iz prirode

Čitajte priču, pronađite i pritiskajte dugmiće. Poslušajte i veselu melodiju. U divno ilustrovanim knjigama Čudesna priroda i Mladunci na selu otkrićete po 18 fantastičnih zvukova životinja i njihovih mladunaca.

Ove knjige sa vizuelno živopisnim i zvučno bogatim sadržajima biće zagarantovana zabava za decu koja otkrivaju živi svet, koji im nije dostupan u njihovom neposrednom okruženju. Obradujte vaše mališane originalnim Vulkančić knjigama, koje pružaju dobru zabavu i uz pomoć kojih će se na lak način upoznati sa različitim životinjama.

Gledajući tople ilustracije i prateći tekst koji govori o različitim životinjama koje se mogu naći u prirodi i njihovim slatkim bebama, deca će bogatiti svoj rečnik i sticati nova saznanja. Zvuci njihovih omiljenih životinja, koje mogu da poslušaju u knjizi, učiniće proces učenja nezaboravnim. Knjige sadrže i zadatke koji podstiču decu da pronađu pojmove i tako vežbaju opažanje.

Knjižice edukativnog karaktera iz edicije Zvučna slikovnica pomoći će mališanima da unaprede opšte znanje, razvijaju kognitivne veštine i senzorne sposobnosti.

Zvučne knjige Čudesna priroda i Mladunci na selu, namenjene mališanima uzrasta od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Teme