Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 6. jul 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 6. jul 2023. godine

Društvo | Izvor: Beta | 06.07.2023 | access_time 08:00
Naslovne strane za četvrtak 6. jul 2023. godine
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o dešavanjima u Skupštini Srbije, rezultatima prijemnih ispita, situaciji na Kosovu i drugim temama.

ALO - List piše o navodima da se preko Srpske pravoslavne crkve krijumčari oružje na Kosovo "Lažima ugrozili živote monaha".

BLIC - "Postkovid drma škole", o rezultatima prijemnih ispita i male mature.

VEČERNJE NOVOSTI - O prestanku poskupljenja u Evropi "Cene i kod nas moraće da idu dole".

DANAS - Istraživanja Agencije Stata "'Srbija protiv nasilja' u Beogradu jača od vlasti". "Besramnog Martinovića štiti naprednjačka većina", o dešavanjima na sednicama Skupštine Srbije.

INFORMER - "Ukrajinci planiraju da gađaju nuklearnu elektranu raketom", list prenosi ruske navode o ratu u Ukrajini.

KURIR - "Nedopustivo: Martinović uvredio ljude bez dece", list piše o obraćanju ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Aleksandra Martinovića u Skupštini Srbije.

NOVA - O glasanju o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću "Pobedila SNS glasačka mašinerija, Gašić ostao".

POLITIKA - "Demantovane neistine britanske poslanice", o navodima da se preko Srpske pravoslavne crkve krijumčari oružje na Kosovo. "U Zaporožju pripremljena scena za 'atomski Armagedon'", o stanju na ratištu u Ukrajini.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o oružju koje navodno poseduje Rusija "Putinove leteće ubice misterija za Zapad". "Vozač Volta pokosio ženu na pešačkom prelazu", o nesreći u Beogradu.

Teme