Web Analytics
„Ono što svaka mama treba da zna“ i „Ono što svaki tata treba da zna“ u prodaji - BetaRS

„Ono što svaka mama treba da zna“ i „Ono što svaki tata treba da zna“ u prodaji

Kultura | 07.07.2023 | access_time 10:30
„Ono što svaka mama treba da zna“ i „Ono što svaki tata treba da zna“ u prodaji
FOTO: BETA/Vulkan izdavaštvo/OMS
Priručnici koji će vas pripremiti za roditeljstvo

Od trenutka kada ugledate svoju bebu do momenta kada vaša deca dođu u tinejdžerske godine, čeka vas mnogo godina radosti. Ali vas takođe čeka i mnogo godina ispunjenih poslovima koje treba obaviti i izazovnih situacija sa kojima se gotovo sve mame i tate susreću.

Priručnici Ono što svaka mama treba da zna Heder Gibs Flet i Vitni Mos i Ono što svaki tata treba da zna Breta Koena ispunjeni su tajnama i strategijama neophodnim svakom odgovornom i organizovanom roditelju. Sadrže savete za pravljenje brzih i lakih obroka, čuvanje bebe poput stručnjaka, uključujući i trikove uz pomoć kojih dugo čekanje može da se učini zabavnim.

Kako poviti bebu? Kako navići dete na nošu? Kako pripremiti sebe i dete za neke teške razgovore? U uzbudljivoj knjizi Ono što svaka mama treba da zna pronaći ćete odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

„Brzi i korisni saveti u jednoj kompaktnoj knjizi koja će vas pripremiti za majčinstvo, ali i nasmejati. Polazeći od toga kako treba pevati uspavanku do izgradnje najbolje tvrđave, ova knjiga je šarmantna i neophodna svim mamama.“ – The Go To Mom

Priručnik Ono što svaki tata treba da zna donosi mnogo saveta i trikova za očinstvo neophodnih jednom tati – od menjanja pelena i pomaganja bebi da podrigne do pravljenja dvorca u pesku i organizovanja zabava za decu, i zato je sjajan poklon za sve prilike i važne datume kada nekog tatu želite da obradujete.

Čitajući ovaj priručnik, svaki tata će saznati: kako se kupa beba, kako se nositi sa napadima besa, kako naučiti dete da vozi bicikl, kako pripremiti dete za pritisak okoline...

„Mudri i tačni saveti za navigaciju u teškim vodama – od detinjstva vašeg deteta do tinejdžerskih godina i kasnije.“ – The Sacramento Bee

Idealne knjige za sve one kojima su potrebni praktični saveti za uspešno roditeljstvo Ono što svaka mama treba da zna i Ono što svaki tata treba da zna dostupne su na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Teme